W dniach 17 – 19 grudnia 2011 roku odbędzie się 10. Ogólnopolski Turniej Szkół w Tenisie Stołowym „Łódzka Gwiazdka 2011”, organizowany przez sekcję tenisa stołowego MKS Jedynka Łód�
Maj rozpoczyna sezon grillowania, pikników i kipiących warzywami sałatek. Co zrobić, żeby zapach grillowanego mięsa oczarował uczestników? Co podać amatorom delikatniejszych dań? A co dla wielbicieli sałatek? Mam
Jesteśmy w Europie. Coraz częściej kupujemy takie same, nowe samochody, jak nasi zachodni sąsiedzi. Chodzimy w takich samych ubraniach, latamy tymi samymi liniami lotniczymi. Nie możemy więc oczekiwać, że w najbliższej przysz�
Ludzie dopuszczają się zdrad nie bez przyczyny. Monogamia nie jest dla nas naturalnym typem związku i nie tkwi w naszym DNA. Stąd niewierność, a gdzie o znalezienie nowego partnera najłatwiej? Oczywiście w Internecie. &hellip
Dzięki kosmetykom mamy wyglądać pięknie i młodo. Niestety, coraz częściej powodują one różne podrażnienia i alergie.…
W sobotę, 17 maja po raz 6. na całym świecie obchodzony jest Dzień Scratcha. W Polsce z tej okazji organizowanych jest aż 16 różnych wydarzeń, co daje nam drugie miejsce w Europie. Popularność tego intuicyjnego języka progra
18 czerwca br. podczas Gali PremiumBrand firmę Netia SA uhonorowano tytułem Marki Wysokiej Reputacji w kategorii Telekomunikacja/Technologia.„Na markę Netii pracujemy każdym naszym działaniem – od sprzedaży, obsługi
Zwykła płukanka z soli na uczulenie? To działa! Botoks na ból głowy? Sprawdza się świetnie. Beta-blokery na wysokie ciśnienie krwi? Pomimo powszechnego stosowania, istnieją niezbite dowody na to, że to nie jest dobry wy
W celu wyrażenia poparcia dla programu Global Compact Caring for Climate, zainicjowanego przez Organizację Narodów Zjednoczonych, Ericsson CEO, Carl-Henric Svanberg, wygłosił na oficjalnym spotkaniu w Kopenhadze przemó
Dlaczego ryby nie zamarzają w skutym lodem jeziorze? W jaki sposób zmieścić metrowy balon w kubeczku o średnicy piętnastu centymetrów, zgnieść puszkę nie używając siły albo wytworzyć pioruny w kuchence mikrofa